Logo NHC
Nederlandse Herdershonden Club

Dekking en pupinformatie

Om in aanmerking te komen voor pupinformatie dient u tenminste 90 dagen lid van de NHC te zijn.

Het aanvragen van pupinformatie loopt altijd via het secretariaat van de betreffende FC.

Pupinformatie wordt aangevraagd door het volledig ingevulde aanvraagformulier, na de dekking of na de geboorte, te sturen naar het secretariaat van de betreffende FC.
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)  .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Als alle ingevulde gegevens correct zijn, informeert de FC de Pupinformatie (Francisca Callemeijn, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)) dat de dekmelding of de geboorte in de pupinformatie kan worden opgenomen.

Vanaf het moment dat uw dek- en pupinformatie in de pupinfolijst is opgenomen, wordt daarna dikwijls vergeten om iedere wijziging steeds aan de Pupinformatie door te geven.
Dus als de gedekte teef leeg blijft of als de pups verkocht zijn, stuurt u dan even een mail aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken), dan kan Francisca Callemeijn haar pupinfolijst actueel houden. Het is ook prettig als u tussentijds steeds opgeeft hoeveel pups al zijn besproken.

‘Formulier aanvraag pupinformatie’


15 september 2014
Fokkerij

^ Terug naar boven

Rasvereniging voor
Kortharige,
Langharige en
Ruwharige
Hollandse Herders

afbeelding raad van beheer


Login