Logo NHC
Nederlandse Herdershonden Club

Help! Redactielid gezocht.

Wij zoeken een nieuw redactielid voor ons clubblad.

Op dit moment bestaat de redactie uit 3 leden, waarbij twee leden (Margreet Bolwijn en Mieke Schmid) de inkomende mails beantwoorden, de ingekomen stukjes redigeren en zelf soms iets schrijven in het blad. Het derde redactielid, Anneke Driessen, verzorgt de plaatsing van de stukjes en foto’s.
Anneke heeft te kennen gegeven dat ze wegens drukke werkzaamheden op de komende ALV in november niet herkiesbaar is. Zij zal tot het einde van dit jaar meewerken aan het clubblad en is bereid iemand in te werken.

Het clubblad verschijnt iedere twee maanden en we werken met het eigen systeem van drukker Editoo. Alle redactieleden kunnen in het bestand van Editoo mutaties invoeren en het prettige is, dat je ook vooruit kunt werken aan het blad. Het plaatsen van de stukjes, voordat het blad naar de drukker gaat, is een vaardigheid, die op een ander gebied ligt dan een stukje schrijven of redigeren. Je moet handig zijn met de computer en gevoel hebben voor design.

Uiteraard hebben wij ook Editoo gevraagd of zij het clubblad voor ons kunnen maken op basis van ons nu gebruikte sjabloon. Dat kost alleen wat nl € 25,—per pagina. We hebben 24 pagina’s, dus rekent u zelf maar uit. Deze optie is beslist onhaalbaar, het zou ons clubblad onbetaalbaar maken.

Indien je er iets voor voelt om bovengenoemde werkzaamheden op je te nemen, met eens in de twee maanden een piekje als het clubblad naar de drukker moet, neem dan contact op met de redactie: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Help mee om ons mooie clubblad te behouden!

Anneke Driessen, Margreet Bolwijn, Mieke Schmid
redactie clubblad NHC


15 augustus 2020
Actueel

^ Terug naar boven

Rasvereniging voor
Kortharige,
Langharige en
Ruwharige
Hollandse Herders

afbeelding raad van beheer


Login