Logo NHC
Nederlandse Herdershonden Club

Kampioenschapsclubmatch 2019

Op zaterdag 22 juni organiseren we onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch op het terrein van de Utrechtse Rashonden Vereniging gelegen aan Sportpark Zuilenselaantje, Burgermeester Norbruislaan te Utrecht/Zuilen.

Als keurmeesters ontvangen we Bernard Pouvesle die de kortharen zal keuren. Jan de Gids zal de langharen en de ruwharen voor zijn rekening nemen. Tijdens deze Kampioenschapsclubmatch zijn per variëteit weer mooie titels, bekers én punten voor de show cup 2018 te winnen. En natuurlijk wordt aan het eind van de dag uit de beste korthaar, de beste langhaar en de beste ruwhaar de Best in Show gekozen.
Inschrijven voor de KCM kan vanaf 24 april via de website van de NHC.
U kunt uw hond inschrijven voor een van de volgende klassen:
- Jongste Puppyklas (4 tot 6 maanden)
- Puppyklas (6 tot 9 maanden)
- Jeugdklas (9 tot 18 maanden)
- Tussenklas (15 tot 24 maanden)
- Open klas (vanaf 15 maanden)
- Fokkersklas (vanaf 9 maanden, door exposant gefokt)
- Kampioensklas (vanaf 15 maanden) *
- Gebruikshondenklas (vanaf 15 maanden) *
- Veteranenklas (vanaf 8 jaar)
* Let op: Bij een inschrijving in de Kampioensklas of de Gebruikshondenklas moet u het certificaat dat uw hond recht geeft in die klasse mee te doen kopiëren en voor 8 juni 2019 sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken). Is het certificaat niet op tijd ontvangen dan wordt de hond in de open klasse geplaatst.

De ingeschreven hond moet de genoemde leeftijd op de dag van de Kampioenschapsclubmatch bereikt hebben.
Inschrijfkosten zijn € 35,00 per hond. Schrijft u meer dan 1 hond in dezelfde aanmeldsessie in dan zijn de inschrijfkosten voor de 2e en eventueel volgende hond € 30,00 per hond.
Betalingen moeten uiterlijk 8 juni 2019 binnen zijn op rekening: NL11 INGB 0000159387 t.n.v. Nederlandse Herdershonden Club in Bosch en Duin, BIC: INGBNL2A. Graag onder vermelding van KCM2019 en het stamboeknummer van uw hond.
Tijdens de KCM kunt u ook wangslijm af laten nemen van uw hond voor een MyDogDNA-profiel of de Laboklin testen voor DM, SDCA1 en SDCA2. De kosten voor het volledige profiel bij MyDogDNA bedragen 82,50 per hond incl. afname en verzendkosten naar Finland.
De kosten voor de Laboklin zijn afhankelijk van het aantal testen dat u wilt laten afnemen, respectievelijk € 52.50 voor DM en € 70,—voor SDCA1 en SDCA2. Wilt u certificaten bij de Laboklin testen dan kost dat € 10,- per test.
Aanmelden voor afname kan door een mail te sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)  ook als uw hond niet aan de clubmatch deelneemt.

Uiteraard is er tijdens deze Kampioenschapsclubmatch ook tijd om vriendschapsbanden aan te gaan of te verfrissen. Desiree is ook weer aanwezig met haar Hondenspul, allemaal leuke zaken voor uw hond en u. Ook sponsor Husse is aanwezig, bij hen kunt u terecht voor vragen over voeding, supplementen e.d.

De online inschrijving voor de Kampioenschapsclubmatch 2018 sluit 8 juni 2019 om 23u59. Uiteraard hopen we op mooi weer en een grote opkomst bij een gezellige en sportieve dag.
Zien we u ook 22 juni op de Kampioenschapsclubmatch?

Aanmelden Kampioenschapsclubmatch 22 juni 2019

Werkgroep Clubmatch


23 april 2019
Actueel

^ Terug naar boven

Rasvereniging voor
Kortharige,
Langharige en
Ruwharige
Hollandse Herders

afbeelding raad van beheer


Login