Logo NHC
Nederlandse Herdershonden Club

Nestendag 13-04-2019

Zaterdag 13 april 2019 wordt de eerste nestendag van dit jaar gehouden.
De uitnodigingsmails zijn verzonden.
De dag wordt gehouden op de bekende accommodatie van de Utrechtse Rasvereniging, Burgemeester Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht/Zuilen.
Mevrouw E. Bakker en mevrouw Mieke van Viegen zijn de keurmeesters.

n ons clubblad ‘Allemaal Hollanders’ staat onder andere welke nesten zijn uitgenodigd.
Heeft u als eigenaar van een hond uit een van de genoemde nesten eind februari geen uitnodiging ontvangen dan wordt dringend verzocht contact op te nemen met de clubmatchwerkgroep door te mailen naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)

Tijdens de dag bestaat de mogelijkheid een sociale test af te laten nemen bij honden die geboren zijn na 1 november 2011.
Mevrouw W. van der Veldt zal de test afnemen. Aanmelden kan tegelijk met de aanmelding voor de nestendag.
Ook honden die niet bij de uitgenodigde honden horen, kunnen ingeschreven worden via het online aanmeldformulier. Kosten bedragen € 10,00 per hond.
Schrijf snel in want er zijn maximaal maar 20 testplaatsen beschikbaar.

Voor honden ouder dan 18 maanden die nog nooit gekeurd zijn of alleen op jonge leeftijd is er de mogelijkheid ze aan te melden voor de inventarisatiekeuring.
Deze keuring wordt door de 2 keurmeesters samen gedaan. Inschrijfkosten bedragen € 10,00 per hond.

Wilt u van uw hond een uitgebreid DNA-profiel laten opmaken bij MyDogDNA dan kunt u via het inschrijfformulier een kit bestellen. Kosten zijn € 82,50 inclusief afname en verzending.

Samen ontspannen met uw hond kunt u tijdens de workshop hersenwerk. De workshop is in handen van de dames Marijn van Hoek en Iris Kok. Samen met uw hond kunt u bij hen kennismaken met ‘hersenwerk’. Deelname is gratis en kan op de dag zelf worden gemeld.

Inschrijven voor de nestendag, aanmelden voor sociale test, inventarisatiekeuring en / of laten opmaken van een uitgebreid DNA-profiel via deze link:.
aanmelden nestendag 13-04-2019

Plaatsing van een advertentie in de catalogus kost slechts € 20,00. Daarnaast kunt u de nestendag ook financieel te ondersteunen met een gift naar vrije keuze. Van giften van € 10,00 of meer wordt melding gemaakt in de catalogus. Als u één of beide mogelijkheden wenst graag voor 15 maart 2019 een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken)  en er wordt met u contact opgenomen om het te regelen.


Rasvereniging voor
Kortharige,
Langharige en
Ruwharige
Hollandse Herders

afbeelding raad van beheer


Login